Kognitiv terapi og retardering

Kognitiv terapi

Litte Frehr      Ring:61330898

Email klik her

Selvom man har vanskeligheder, som gør indlæring mere begrænset – så kan man godt have behov for psykologbistand og samtale. Retardering, Aspbergers syndrom og ADHD er eksempler på lidelser, som kan gøre det svært at finde en psykolog, som kan yde kvalificeret kognitiv terapi.

I de mange år jeg har arbejdet i psykiatrien har jeg haft adskillige unge mennesker i støttende terapi – selvom almindelig samtaleterapi kan være for stor en udfordring for klienten. Livet beskytter ikke særlige børn, men giver de samme udfordringer – ensomhed, kæresteproblemer og tab – giver reaktioner hos alle. Det kræver en særlig tilgang at arbejde terapeutisk med børn og unge, når disse har behov for et selvstændigt tilbud – tilpasset sproglig og intellektuel formåen. Det er muligt at arbejde målrettet også med børn og unge, der af forskellige årsager ikke – eller kun med store vanskeligheder – kan indgå uproblematisk i almene sociale sammenhænge.
 

  • Børn der mister eller har traumatiske oplevelser
  • Når man gerne vil have venner eller kærester – og de fleste afviser en, fordi man ikke er som andre
  • Unge med kærestesorger eller som flytter hjemmefra og på institution eller i beskyttet bolig

De har alle krav på psykologbistand, når dette er påkrævet. Jeg kan tilbyde psykologisk undersøgelse og behandling. Såfremt det er for vanskeligt at transportere sig til Hellerup kan jeg mod særlig aftale fungere som udgående psykolog.

Jeg behersker TTT (Tegn til tale) og har erfaring med alternativ kommunikation.